Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε χρωματισμό Midnight Black θα κυκλοφορήσει το Pulse 3D headset

*
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Pulse 3D headset σε χρωματισμό Midnight Black. Το νέο look θα ταιριάζει απόλυτα με εκείνο που κυκλοφορεί ήδη για το DualSense controller και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στον Οκτώβριο.

Το Pulse 3D headset εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Tempest 3D Audio του PlayStation 5 και επιτρέπει στους παίκτες να ακούν τους ήχους από την ακριβή τοποθεσία που αυτοί αναπαράγονται στην οθόνη. Επιπλέον, με το πρόσφατο system update για την κονσόλα προστέθηκε ένα νέο equalizer control feature για το Pulse 3D headset στις επιλογές ήχου, για την περεταίρω βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.




Υπάρχουν τρία presets — Standard, Bass Boost, Shooter με το τελευταίο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ήχους από τα βήματα και τους πυροβολισμούς. Οι ρυθμίσεις αυτές ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο headset companion app του PS4 κα τώρα μεταφέρονται βελτιστοποιημένες στο Tempest 3D AudioTech του PS5. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις δικές τους ρυθμίσεις και επιπλέον να τις αλλάζουν κατά τη δάρκεια ενός παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*