Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε όλα τα iPhone με iOS 13 θα έρθει και το iOS 14

*
Η Apple δεν έχει μιλήσει ακόμη επίσημα για το iOS 14, ωστόσο ο κώδικας μιας πρώιμης έκδοσης μαρτυρά ότι η υποστήριξη σε επίπεδο smartphones θα είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, όλες οι συσκευές που έχουν δεχτεί το iOS 13 θα υποδεχτούν και το iOS 14 και ο κώδικας αναφέρει τα μοντέλα: iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus και iPod touch (7th gen). Υπενθυμίζεται πως στο WWDC που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου θα υπάρξει η beta έκδοση του νέου λειτουργικού, η οποία και θα δοθεί στην τελική της μορφή με την κυκλοφορία του iPhone 12.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*