Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική βελτίωση στον ήχο έφερε η πρόσφατη ενημέρωση του Netflix στο Android

*
Το Netflix αναβάθμισε την εφαρμογή του για τις συσκευές με λειτουργικό Android, προσφέροντας πλέον πολύ πιο ποιοτικό ήχο. Το σχετικό app υποστηρίζει stream ήχου σε xHE-AACE (Extended HE-AAC με MPEG-D DRC), δίνοντας την υπόσχεση για ήχο επιπέδου studio. Το νέο αυτό format προσφέρει δυνατότητες για variable bitrate που προσαρμόζει την ποιότητα ανάλογα με το σήμα και τη σύνδεση του χρήστη και όσοι ενδιαφέρονται να απολαύσουν αυτό το χαρακτηριστικό θα πρέπει να βεβαιωθούν πως η συσκευή τους έχει τουλάχιστον Android 9 Pie. Σίγουρα, μια θετική αλλαγή για αρκετά εκατομμύρια χρηστών εκεί έξω που θέλουν το καλύτερο δυνατό από όλες τις συσκευές τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα στο επίσημο blog του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*