Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό update στο Google Maps app για Android

Το τελευταίο update (v 9.16.0) για το Google Maps app -στην έκδοση για Android- επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν για βενζινάδικα, εστιατόρια και άλλες τοποθεσίες κατά μήκος της διαδρομής τους χωρίς να φύγουν από τη λειτουργία πλοήγησης. Επιπλέον, ο χρήστης θα ενημερώνεται για τις τιμές καυσίμων έτσι ώστε να επιλέγει το οικονομικότερο βενζινάδικο από αυτά που βρίσκονται στη διαδρομή του. Εκτός από το σχετικό πλήκτρο αναζήτησης "Search for more places", θα υπάρχει και η επιλογή φωνητικής αναζήτησης για νέες τοποθεσίες.

Η διάθεση της νέας έκδοσης του Google Maps app έχει ξεκινήσει από την Αμερική, ενώ -λογικά- μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να εμφανίζεται και στις υπόλοιπες χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*