Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάνια ματιά στο “Ultra Security Program” της Apple μέσω από video του Apple Watch Prototype

*
Ένα σπάνιο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Ultra Security Program της Apple και το Apple Watch prototype είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μοντέλο που παρέλαβαν developers του πρώτου Apple Watch και βλέπουμε ξεκάθαρα τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονταν από την αμερικανική εταιρεία. Η συσκευή χαρακτηριζόταν ως «εμπιστευτική» και είχε όλες τις σχετικές αναφορές που απέτρεπαν τον κάτοχό της να την φωτογραφίσει, αλλά και του τόνιζαν ότι θα πρέπει να την επιστρέψει όποτε αυτή του ζητηθεί. Η συσκευή μπορούσε να παρουσιάσει το πως θα είναι το λειτουργικό του Apple Watch και έδειχνε κάποιες λειτουργίες. Το ειδικό crown για πλοήγηση δεν υπήρχε και στη θέση του βλέπαμε κάποια άλλα πλήκτρα. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*