Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $1.299 η τιμή του 34'' QD-OLED gaming της Alienware

*
Το επερχόμενο, μεγέθους 34'' gaming monitor της Alienware, θα είναι το πρώτο του είδους του που θα είναι εφοδιασμένο με το νέο Quantum Dot OLED panel της Samsung και θα στοιχίζει $1.299. Η συσκευή (AW3423DW) παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης CES και οι αποστολές στα καταστήματα θα ξεκινήσουν εντός της Άνοιξης.

Μπορεί η τιμή του να μην είναι ιδιαίτερα χαμηλή, είναι όμως φτηνότερο από άλλα standard OLED που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα το 32'' Ultrafine UHD OLED monitor της LG, που δεν θεωρείται ιδανικό για gaming, στοιχίζει $3.999. Επίσης, το 55'' OLED gaming monitor της Alienware πωλείται αυτή την εποχή έναντι $2.719 στο Amazon, ενώ το 2019 που λανσαρίστηκε κόστιζε $3.999.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*