Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $3 τρισ. η αξία της Apple

*
H Apple έγινε η πρώτη εταιρεία, η αξία της οποίας έφτασε τα $3 τρισ. Το σημαντικό αυτό όριο ξεπεράστηκε στις 3 Ιανουαρίου 2022, όταν η μετοχή της ανέβηκε στα $182,88. Την ίδια ημέρα, η διαπραγματευική της αξία έκλεισε λίγο χαμηλότερα, στα $182,01 ανά μετοχή- σύνολο $2,99 τρις. Σημειώνεται ότι η Apple ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία που ξεπέρασε σε αξία το $1 τρισ. το 2018 και λίγο μετά ακολούθησε η Amazon. Τον Απρίλιο του 2019 η αξία της Microsoft έφτασε στο ίδιο επίπεδο και τον Ιούνιο του 2021 ξεπέρασε τα $2 τρισ. Τώρα βρίσκεται στα $2,5 τρισ. και είναι η εταιρεία που βρίσκεται πιο κοντά στο να σπάσει το φράγμα των $3 δισ. Επιστρέφοντας στην Apple, ξεπέρασε τα $2 τρισ. τον Αύγουστο του 2020, ενώ η Meta (Facebook), έγινε μέλος του club του $1 τρισ. τον Ιούνιο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*