Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $420 το κόστος των υλικών για το Samsung Galaxy S10+

*
Οι ειδικοί του TechInsights πήραν στα χέρια τους το Samsung Galaxy S10+ και υπολόγισαν το κόστος των υλικών της νέας συσκευής. Μετά το σχετικό teardown, ανακάλυψαν ότι τα υλικά κατασκευής του εν λόγω smartphone φτάνουν σε επίπεδο κόστους τα 420 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως (για να αποφευχθούν τα λάθος συμπεράσματα), ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση αυτού του ποσού με την τελική τιμή λιανικής, καθώς αυτή περιλαμβάνει το κόστος έρευνας και ανάπτυξης, το marketing και αρκετά ακόμη. Όπως είναι λογικό, η οθόνη είναι το πιο ακριβό part του τηλεφώνου με τιμή $86,50, ενώ δεύτερο έρχεται το chipset στα $70,50. Η τιμή RAM και αποθηκευτικού χώρου κινείται στα $50,50, ενώ οι 5 κάμερες ανεβάζουν το κόστος κατά $56,50. Βρείτε τη σχετική ανάλυση του κόστους στο άρθρο του TechInsights.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*