Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $9000 η τιμή του Acer gaming laptop Predator 21 X

Θυμάστε το τερατώδες Predator 21 X της Acer που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι; Πιστεύουμε πως η απάντηση είναι “ναι”, οπότε σήμερα μπορείτε να μάθετε και την τιμή του. Το θηρίο κυκλοφορεί εντός Φεβρουαρίου με τιμή που φτάνει έως τα 8,999 δολάρια. Βέβαια η Acer αντιλαμβάνεται το υψηλό κόστος και γι αυτό προσφέρει και το Predator 17X που κάνει μερικούς συμβιβασμούς σε μέγεθος και features (μόνο μία GTX 1080X, 4 DDR4 slots, οθόνη 17 ιντσών), αλλά κοστίζει αρκετά λιγότερα και συγκεκριμένα 2,599 δολάρια.



Για όσους πάντως δεν έχουν σκοπό να δώσουν πάνω από 2,000 δολάρια για το φορητό τους μηχάνημα, υπάρχουν και τα νέα Aspire V15 και V17 Nitro notebooks, που λαμβάνουν Kaby Lake processors, κοστίζουν 1,119 και 1,299 δολάρια αντίστοιχα. Οι δυνατότητές είναι διαφορετικές σε σχέση με τα παραπάνω κτήνη, αλλά καλό είναι να έχετε επιλογές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*