Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 240W από τα 100W αναβαθμίζεται η ηλεκτρική ισχύς των καλωδίων USB-C

*
Δεν αποκλείεται, πολύ σύντομα το PC αλλά και άλλες παρόμοιες συσκευές που έχετε στη διάθεσή σας, να απαλλαγούν από το υπάρχον σύστημα τροφοδοσίας. Όπως ανακοίνωσε το USB Implementers Forum (USB-IF), η ισχύς του ηλεκτρικού ρεύματος που θα περνάει από ένα καλώδιο USB-C αυξάνεται στα 240 watts, από 100 watts που είναι μέχρι σήμερα. Οπότε θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες παροχής ρεύματος σε laptops, tablets και smartphones.

Με ισχύ 240W, κάτι που το USB-IF αποκαλεί "Extended Power Range" ή εν συντομία EPR, θεωρητικά, θα είναι δυνατή η φόρτιση ενός Alienware m17 gaming laptop μέσω καλωδίου USB-C. Όλα τα καλώδια που θα υποστηρίζουν ERP θα έχουν την ανάλογη σήμανση και επιπλέον θα πρέπει να υποστηρίζουν 5A και 50V. Τέλος, πολύ πιθανό, οι κατασκευαστές να πρέπει να τροποποιήσουν τον σχεδιασμό των φορτιστών τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*