Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 629,99 δολάρια το Galaxy Book της Samsung

*
Η Samsung ανακοίνωσε τις τιμές που θα έχουν οι δύο εκδόσεις του Galaxy Book που αποτελεί και έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του Surface της Microsoft, καθώς και αυτό χρησιμοποιεί Windows 10. Πιο συγκεκριμένα, η τιμή του Galaxy Book 10 με την οθόνη των 10,6 ιντσών και Wi-Fi αρχίζει από τα 629,99 δολάρια, ενώ το 12ιντσο Galaxy Book 12 με Wi-Fi ξεκινάει στα 1.199,99 δολάρια. Εάν θέλετε όμως καλύτερη ασύρματη επικοινωνία μεταξύ των κινητών σας συσκευών, με την τεχνολογία LTE, θα πρέπει να διαθέσετε το ποσό των 1.299,99 δολαρίων.



Όσοι ενδιαφέρονται για τις εκδόσεις με το Wi-Fi μπορούν να προβούν σε προ-παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung, εδώ, και σε συγκεκριμένα καταστήματα όπως το Best Buy, ενώ γενικά το προϊόν αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 21 Μαΐου. Η συσκευασία και των 2 μοντέλων θα περιλαμβάνει S Pen και θήκη για το πληκτρολόγιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*