Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα μέσα Δεκεμβρίου η δεύτερη παρτίδα PS5 στην Ελλάδα. Τι ισχύει για τις προ-παραγγελίες;

*
Η δεύτερη παρτίδα PS5 έρχεται στις επόμενες μέρες στη χώρα μας και το Enternity έχει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Λόγω του ότι τα ερωτήματά σας είναι πάρα πολλά, απευθυνθήκαμε και πάλι στους ανθρώπους μας στη διανομή και τη λιανική και οι πληροφορίες που πήραμε είναι πολύ συγκεκριμένες. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Enternity, κοντά στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται η δεύτερη παρτίδα PS5 που θα είναι στην συντριπτική της πλειοψηφία εκδόσεις με το drive. Δεν αποκλείεται να έρθουν και κάποια ελάχιστα κομμάτια PS5 Digital, αλλά προς το παρόν δεν συγκεντρώνει αυτό το ενδεχόμενο αρκετές πιθανότητες. Τι ισχύει με τις προ-παραγγελίες τώρα; Ο αριθμός αυτός των νέων κονσολών θα εξυπηρετήσει τις προ-παραγγελίες που έχουν γίνει στις διάφορες αλυσίδες ακολουθώντας τον αριθμό προτεραιότητας που έχει κάθε καταναλωτής.



Θα εξυπηρετηθούν όλες; Το ερώτημα εδώ είναι σύνθετο. Αν δεχτούμε ότι ο αριθμός των προ-παραγγελιών είναι πραγματικός (δεν έχει προ-παραγγείλει δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών σε διάφορες αλυσίδες, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερο -πλασματικό- όγκο), όχι. Τα δεδομένα που μας μεταφέρονται και σας έχουμε μεταφέρει κι εμείς πολλάκις είναι πως με η εικόνα που υπάρχει σήμερα είναι ότι διαθέσιμο για άμεση αγορά, το PS5 θα είναι μετά τα τέλη Φεβρουαρίου.



Η τρίτη παρτίδα PS5 (που και αυτή θα καλύψει προ-παραγγελίες) υπολογίζεται να έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*