Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Corsair η Scuf

*
Η Corsair συνεχίζει την επιθετική πολιτική και τις εξαγορές εταιρειών και έτσι μετά της Elgato Gaming και Origin PC, πήρε στα χέρια της και το portfolio της Scuf. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Scuf είναι εταιρεία που ειδικεύεται στα modular gamepads, όπου και η Corsair θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη. Όπως και στα άλλα δύο deals, η εταιρεία θα παραμείνει ανεξάρτητη και με το δικό της brand, ενώ δεν θα αλλάξει και γραφεία για το προσωπικό της. Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 30 μέρες και με αυτά τα δεδομένα η Corsair μπαίνει έτοιμη σε μια αγορά που δείχνει να έχει πλέον έντονο ανταγωνισμό. Το θετικό είναι πως έχει ήδη κάποια τεχνογνωσία στα χέρια της και δεν θα αρχίσει να ψάχνεται και να πειραματίζεται από το μηδέν. Τα αποτελέσματααυτής της συνεργασίας θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον. Αναμένουμε, λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*