Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Μ. Βρετανία καταγράφεται η υψηλότερη ζήτηση για το PS5

*
Σύμφωνα με νέα ανάλυση η υψηλότερη ζήτηση για το PS5 καταγράφεται στη Μ. Βρετανία. Τη στιγμή αυτή είναι δύσκολο να αποκτήσει κάποιος PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, κατάσταση η οποία θα συνεχιστεί τουλάχιστο μέχρι το 2023. Ακόμα και casual gamers έχουν βάλει στο μάτι τη νέα κονσόλα της Sony.

Με βάση ανάλυση δεδομένων από χρήστες του διαδικτύου. κάθε μήνα 486 στους 10.000 κατοίκους της Μ. Βρετανίας αναζητούν PS5. Ο αντίστοιχος αριθμός για τη Γαλλία είναι 352 και για τις ΗΠΑ, 259. Μέσα στις 20 χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση, εκτός Ευρώπης και Β. Αμερικής, βρίσκονται μόνο οι Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και το Χονγκ Κονγκ. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι στη λίστα δεν υπάρχει η Ιαπωνία, πατρίδα της Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*