Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα CAD renders του iPhone XI που δείχνουν μεγάλη προεξοχή στο πίσω μέρος

*
Οι φήμες και διαρροές σχετικά με το iPhone XI, το διάδοχο δηλαδή του XS συνεχίζονται και αυτή τη φορά το φως της δημοσιότητας είδαν τα υποτιθέμενα τελικά CAD-based renders της συσκευής. Όπως και σε προηγούμενες φωτογραφίες, η μεγάλη προεξοχή στο πίσω μέρος συνεχίζει να υπάρχει και εκεί φιλοξενούνται οι τρεις κάμερες, το LED flash και το μικρόφωνο.



Η οθόνη είναι τύπου AMOLED μεγέθους 5,8'' και γενικά το τηλέφωνο είναι μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις από τον προκάτοχό του. Αυτές λέγεται οτι είναι 143,9 x 71,4 x 7,8 mm. Το mute switch στο πλάι φαίνεται διαφορετικό και μοιάζει με αυτά των προηγούμενων iPads. Δεν φαίνεται να υπάρχει θύρα USB-C στο κάτω μέρος και η Apple θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Lightning.



Τα επίσημα αποκαλυπτήρια των iPhone XS, XS Max και XR θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*