Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα φημολογούμενα renders του LG G7

*
Η LG γνωστοποίησε ότι θα διακόψει την σειρά G των κινητών της, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η νέα ναυαρχίδα της δεν θα ονομάζεται LG G7 εν τέλει. Η συσκευή εκτιμάται ότι θα διατεθεί στην αγορά τον Απρίλιο και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενα renders. Αν ότι βλέπουμε αληθεύει, καθίσταται προφανές ότι τα bezels πάνω και κάτω της οθόνης θα είναι πολύ μικρότερα του LG G6 ενώ τα πλάγια θα είναι εντελώς απόντα. Μια άλλη υπεροχή του νέου κινητού στον σχεδιαστικό τομέα είναι η μεγαλύτερη αναλογία οθόνης/σώματος. Η οθόνη θα είναι FullVision 18:9 display και άνωθεν της θα βρίσκονται δύο κάμερες selfie οι οποίες θα βρίσκονται στα αριστερά και απέναντι τους θα έχουν τον δείκτη LED και τον αισθητήρα εγγύτητας. Στην αριστερή πλευρά του κινητού διαφαίνονται δύο κουμπιά τα οποία θα είναι οι ρυθμιστές της έντασης ήχου. Το κουμπί ενεργοποίησης θα παραμείνει μάλλον στο πίσω μέρος. Εάν η LG λανσάρει το G7 μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του 2018, το πιθανότερο θα είναι το κινητό να “φοράει” τον Snapdragon 845 και το Quick Charge 4.0 . Φημολογείται επίσης η προσθήκη ανιχνευτή ίριδας για το κλείδωμα συγκεκριμένων εφαρμογών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*