Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Google ο Phil Harrison

*
Έπειτα από θητεία δύο δεκαετιών σε ανώτατες θέσεις των Sony και Microsoft, o Phil Harrison επιστρέφει στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτή τη φορά θα έχει το ρόλο του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της Google, κάτι που ο Harrison ανακοίνωσε μέσα από ένα post στο Twitter. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Sony το 1992 και γρήγορα αναμίχθηκε με το PlayStation. Η διαβεβαίωσή του ότι το PlayStation 3 θα εκμηδενίσει τo PC gaming δεν καρποφόρησε και αφότου έφυγε από τη Sony, εργάστηκε για ένα χρόνο ως επικεφαλής της Atari. Έπειτα προσχώρησε στο δυναμικό της Microsoft το 2012 και ήταν το αφεντικό του Xbox για την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρος ο ρόλος που θα έχει στη Google, όμως με δεδομένες τις επενδύσεις του σε εταιρείες που ασχολούνται με τεχνολογίες VR και ΑR, δεν αποκλείεται να αναλάβει ανάλογα projects.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*