Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας μπαίνει το 2020 η Forthnet

*
H Forthnet ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο τις συμφωνίες που έκλεισε για να ξεκινήσει να εμπορεύεται και συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας. Η συμφωνία της Forthnet εμπλέκει και τη Vodafone, από την οποία θα προμηθεύεται αυτό το μέρος των υπηρεσιών και στην ουσία θα το μεταπουλά αυτόνομα ή σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης που ήδη διαθέτει.

Η συμφωνία Forthnet-Vodafone είναι 3ετούς διάρκειας και η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η Forthnet σχεδιάζει να προσεγγίσει αρχικά το υπάρχον πελατολόγιό της που καλύπτει το 16% της αγοράς και περιλαμβάνει 650.000 νοικοκυριά και 40.000 επιχειρήσεις.


Η αγορά εκτιμά πάντως πως η Forthnet υλοποιεί αυτό της το σχέδιο με απώτερο σκοπό να ανεβάσει την αξία της, καθώς βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαδικασία πώλησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*