Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην αγορά το ανανεωμένο revision του PlayStation 5 Disc Edition

*
Το πρώτο hardware revision του PlayStation 5 είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά. Η αρχική αναφορά υπήρχε σε ένα εγχειρίδιο προϊόντος και τώρα αυτό εθεάθη σε κατάστημα της Αυστραλίας. Το νέο μοντέλο αφορά τη Disc Edition console και όχι τη Digital, λεπτομέρειες της οποίας υπήρχαν στο εγχειρίδιο προϊόντος και επιπλέον έχει ανανεωθεί ο σχετικό αριθμός.

Όταν λανσαρίστηκε το PlayStation 5, η αρίθμιση του μοντέλου ακολουθούσε τη μορφή CFI-1XXX, που πλέον έχει αντικατασταθεί από την CFI-11XX. Μία βασική διαφορά σε σχέση με την αρχική έκδοση έχει να κανει με τη βίδα που συνδέει την κονσόλα με το stand, η οποία στο εξής θα μπορεί να τοποθετηθεί με το χέρι, δίχως να απαιτείται κατσαβίδι. Ακόμα, το νέο hardware ζυγίζει 3,6 κιλά, δηλαδή περίπου 300 γραμμάρια λιγότερα από το πρώτο revision.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*