Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ελληνική αγορά το Hori Mario Kart Racing Wheel Pro για το Nintendo Switch

*
H Hori ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση του Hori Mario Kart Racing Wheel Pro για το Nintendo Switch και στη χώρα μας. Πρόκειται για μια τιμονιέρα στα χρώματα του γνωστού τίτλου της Nintendo και η οποία κυκλοφορεί με την επίσημη άδεια της ιαπωνικής εταιρείας. Μην ξεχνάμε άλλωστε την ιδιαίτερα καλή σχέση που έχουν οι δύο εταιρείες. Το Hori Mario Kart Racing Wheel Pro είναι ιδανικό για το Mario Kart και για τους gamers των racing παιχνιδιών γενικότερα. Έχει εργονομικό σχεδιασμό, πετάλια και όλα τα απαραίτητα πλήκτρα για να δίνει στον χρήστη όλα όσα χρειάζεται στους αγώνες του. Η διάθεση του προϊόντος ξεκινάει άμεσα και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του φτάνει στα €74,99. Θα μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Public και σε εξειδικευμένα καταστήματα με προϊόντα gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*