Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην κυκλοφορία η licensed Hori Racing Wheel Apex τιμονιέρα για το PS4

*
Η Hori είναι ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των περιφερειακών για PC και κονσόλες και πλέον διαθέτει στην αγορά την licensed Hori Racing Wheel Apex τιμονιέρα για το PS4. Πρόκειται για ένα νέο ασύρματο περιφερειακό που έχει την επίσημη άδεια της Sony, είναι συμβατή τόσο με το γνωστό οικιακό σύστημα, όσο και με το PC και συνδέεται μέσω Bluetooth. Προσφέρει μηχανισμό ανάδρασης, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι η διάμετρος 280mm (1:1 scale), γωνία περιστροφής 270 μοιρών, πλήκτρα στο τιμόνι, πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, φωτισμό LED και υψηλή ποιότητα λαβής. Υποστηρίζει 2 διαφορετικούς τρόπους τοποθέτησης και στήριξης, προσφέρει δράση για έως και 15 ώρες με μια απλή φόρτισης και έχει εμβέλεια 10 μέτρα. Μπορείτε να το βρείτε ήδη στα ελληνικά καταστήματα στην τιμή των €149,90.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*