Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του Honor Magic V foldable smartphone

*
Η Honor αποφάσισε να ξεκινήσει δυναμικά το 2022. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, το Honor Magic V, θα κάνει πρεμιέρα στην Κίνα στις 10 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο ενός event που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν online.

Η συσκευή θα διαθέτει κάθετο μεντεσέ και θα υπάρχει punch-hole στην οθόνη του. Στο πίσω μέρος του θα υπάρχει τριπλή camera, με την κύρια στην κορυφή, την υπερευρυγώνια στο κάτω μέρος, ενώ δεν υπάρχουν πληροφοριές για τον τρίτο αισθητήρα. Ακόμα θα υπάρχει διπλό LED flash, αισθητήρες φωτός και PDAF.


Το Honor Magic V θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1. Σύμφωνα με φήμες θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 66W και θα τρέχει Android 12.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*