Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση των νέων iPhones

*
Η Apple έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων για το ετήσιο iPhone event της που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Εκεί η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 11 και προορισμός είναι το Apple Park στο Cupertino της California.

Ναι μεν η πρόσκληση της Apple δεν αναφέρει τι πρόκειται να παρουσιαστεί, όμως σύμφωνα με φήμες πρωταγωνιστές θα είναι τρία νέα μοντέλα iPhone, οι διάδοχοι δηλαδή των iPhone XR, XS και XS Max. Λέγεται οτι τα δύο από αυτά θα είναι εφοδιασμένα με την πρώτο σύστημα της Apple με τρεις κάμερες, ενώ ο διάδοχος του XS Max πιθανό να έρθει με οθόνη 6,1''.


Επίσης φημολογείται πως τα νέα iPhones θα υποστηρίζουν bidirectional wireless charging, κάτι που θα επιτρέπει τη φόρτιση των AirPods όταν χρησιμοποιούνται με το νέο wireless charging case. Ακόμα αναμένονται βελτιώσεις στη μπαταρία, την ασφάλεια του Face ID αλλά και χρήση νέας τεχνολογίας shatter-resistance.

Όπως πάντα, το enternity.gr θα σας μεταφέρει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις από event της Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*