Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 11 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη των νέων smartphones της Samsung (video)

*
Δεν αποκλείεται το Samsung Galaxy S11 (ή Galaxy S20 σύμφωνα με φήμες) να αποκαλυφθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2020. Η πληροφορία προέρχεται από ένα σύντομο video που δημοσίευσαν στο Twitter ο Max Weinbach, συντάκτης στο XDA Developers και ο χρήστης @water8192, υποστηρίζοντας οτι πρόκειται για διαφημιστικό υλικό που βρήκαν σε επίσημο press channel.

Σύμφωνα με φήμες και υποθέσεις, δεν αποκλείεται τα όσα παρουσιάζονται στο παρακάτω video να αφορούν όχι μόνο το Galaxy S11 αλλά και το επόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung, το οποίο λέγεται οτι θα διπλώνει κάθετα και κλείνοντας θα έχει σχήματ τετραγώνου. Τέλος, με βάση μια ακόμα φήμη που κυκλοφορεί στους διαδρόμους των media, μια επίσης πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης των νέων συσκευών της Samsung είναι 18η Φεβρουαρίου, λίγο πριν το Mobile World Congress, κάτι που συνηθίζει η εταιρεία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*