Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 14 Σεπτεμβρίου το επόμενο event της Apple

*
Το επόμενο μεγάλο event της Apple θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 20:00. Το tagline που διάλεξε η εταιρεία για την εκδήλωση είναι το "California streaming" και αναμένεται ακόμα ένα ψηφιακό broadcast από το Apple Park. Λογικά θα παρουσιαστεί η σειρά iPhone 13, όπως γίνεται κάθε Φθινόπωρο με τα επόμενα smartphones της Apple. Δεν αποκλείεται τα νέα μοντέλα να έχουν οθόνες με υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, τεχνολογίες που υπάρχει ήδη σε πολλά τηλέφωνα Android.



Ανάμεσα στις ανακοινώσεις πολύ πιθανό να είναι και η ημερομηνία διάθεσης του iOS 15, για το οποίο ήδη γνωρίζουμε ότι θα λανσαριστεί δίχως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, το Share Play. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν τα επόμενα Air Pods, το Apple Watch Series 7 αλλά και τα επόμενα MacBook Pro.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*