Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Οκτωβρίου τα αποκαλυτήρια των Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL

*
Ναι μεν δεν γίνεται κάποια αναφορά, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο πως οι προσκλήσεις που ξεκίνησε να στελνει η Google έχουν να κάνουν με τα επίσημα αποκαλυπτήρια των Pixel 4 και Pixel 4 XL. Ο γίγαντας της τεχνολογίας καλεί κόσμος στη Νέα Υόρκη για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα Ελλάδας 20:00 μμ, προκειμένου να δουν "a few new things Made by Google".

Οι νέες συσκευές αναμένεται να έχουν δυο κάμερες στο πίσω μέρος. Η μία θα χρησιμοποιείται για λήψη ultra-wide-angle images, δεν θα υπάρχει τηλεφακός, όμως η εταιρεία έχει κάνει βελτιώσεις στο υψηλής ανάλυσης και πέρα από αυτά οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν την προσθήκη ενός astrophotography mode, χρήσιμο για τη φωτογράφιση αστεριών.


Επιπλέον έχει επιβεβαιωθεί η υποστήριξη touchless gestures, κάτι για το οποίο φροντίζει το Soli radar chip. Έτσι, θα μπορείτε για παράδειγμα να περνάτε από το ένα τραγούδι στο άλλο στο Spotify, χωρίς την ανάγκη να ακουμπάτε την οθόνη. Το Face ID θα είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά των νέων Google Pixel, κάτι που σημαίνει πως αφαιρείται ο κλασσικός αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*