Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Απριλίου αποκαλύπτονται τα Honor 20i και Honor Magicbook 2019

*
Η Honor ανακοίνωσε επίσημα μέσω του Weibo ότι το Honor 20i αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 17 Απριλίου, μαζί με το Honor Magicbook 2019. Η σχετική ενημέρωση έγινε μέσω ενός teaser video που δεν δείχνει πολλά, αλλά σίγουρα επιβεβαιώνει το μικρό notch στο επάνω μέρος, όπου και θα φιλοξενείται η selfie cam με αισθητήρα 32MP. Πέραν αυτού δεν μαθαίνουμε κάτι άλλο και περιμένουμε πλέον κάτι λιγότερο από 10 μέρες για να αποκαλυφθούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές της νέας αυτής συσκευής. Οι φήμες πάντως σημειώνουν πως πρόκειται για ένα τηλέφωνο με οθόνη 6.21 ιντσών, 2.2GHz octa-core επεξεργαστή, εκδόσεις με 4/6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία χωρητικότητα 3.320mAh και τριπλό camera setup στο πίσω μέρος με αισθητήρες 24MP/2MP/8MP.



Την ίδια στιγμή, η Honor ετοιμάζει και άλλο ένα προϊόν που θα αποκαλυφθεί ταυτόχρονα και δεν είναι άλλο από το Honor Magicbook 2019. Περισσότερα σε λίγες μέρες λοιπόν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*