Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 21 Μαΐου και από τα $399 η κυκλοφορία των Oculus Quest και Oculus Rift S

*
Facebook και Oculus αποκάλυψαν επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας των Oculus Quest και Oculus Rift S VR Headsets, καθώς και την έναρξη των preorders. Τα δύο περιφερειακά θα κυκλοφορήσουν στις 21 του τρέχοντος και θα είναι διαθέσιμα σε 22 χώρες. Το Oculus Rift S θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 399 δολαρίων, ενώ το Oculus Quest ξεκινάει από τα 399 δολάρια για την έκδοση με τον αποθηκευτικό χώρο των 64GB και φτάνει τα 499 για αυτήν με τον αποθηκευτικό χώρο των 128GB. Η Oculus ανακοίνωσε πως αρκετά games θα είναι διαθέσιμα για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και μέσα σε αυτά θα βρίσκονται τα Angry Birds VR, Keep Talking and Nobody Explodes και Thumper. Μάλιστα, κάποια θα υποστηρίζουν και το cross-purchasing, στην περίπτωση που κάποιος αποκτήσει και τα δύο VR headsets.



Υπενθυμίζεται πως το Oculus Quest είναι το πολυ-αναμενόμενο standalone VR headset που λειτουργεί χωρίς εξωτερικές κάμερες tracking ή ξεχωριστό υπολογιστή. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Snapdragon mobile chipset. Από την άλλη, το Oculus Rift S είναι η το μοντέλο που αντικαθιστά το Oculus Rift του 2016. Η πώλησή τους θα γίνεται τόσο μέσα από το site της Oculus, όσο και μέσα από μια σειρά επιλεγμένων συνεργατών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*