Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια της σειράς Meizu 15

*
Όπως ανακοινώθηκε, η σειρά smartphones Meizu 15, πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Απριλίου, στο Wuzhen Internet International Conference Center της Κινας. Η λίστα των συσκευών θα περιλαμβάνει το "απλό" Meizu 15, αλλά και τα Meizu 15 Lite και Plus. Πρόκειται για τις πρώτες κυκλοφορίες της Meizu το 2018 και είναι σχεδιασμένα από τον ιδρυτή της εταιρείας Jack Wong. Σύμφωνα με όσες φήμες έχουν δει ως σήμερα το φως της δημοσιότητας, το Meizu 15 Lite θα διαθέτει οθόνη 5,46” IPS LCD, FullHD, επιλογές για 3 GB, 4 GB ή 6 GB RAM και 32 GB, 64 GB ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου, οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh και κάμερα 12ΜΡ στο πίσω μέρος. Το Meizu 15 θα έχει όλα τα παραπάνω, συν AMOLED panel ίδιου μεγέθους και στο πίσω μέρος διπλή κάμερα, 12MP και 20 MP, με PDAF και quad-LED flash. Τέλος, το Meizu 15 Plus λέγεται ότι θα έχει οθόνη AMOLED 5,95'' ανάλυσης 2560 x 1440p, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2,5GHz και μπαταρία 3.430 mAh. Λογικά θα διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, όπως το "απλό" μοντέλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*