Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Αυγούστου η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 10

*
Η Samsung επιτρέπει ήδη τις προ-παραγγελίες για το Samsung Galaxy Note 10 και μάλιστα στο τέλος της διαδικασίας ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους την ημερομηνία κυκλοφορίας του που είναι η 23η Αυγούστου. Το Samsung Galaxy Note 10 θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 7 Αυγούστου και στο πλαίσιο ειδικού Unpacked Event και όσοι κάνουν προ-παραγγελία από σήμερα έχουν και ειδικά προνόμια/δώρα. Μάλιστα, θα υπάρξει και πλάνο αντικατάστασης παλαιότερων συσκευών, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να δαπανήσει κανείς όλο το ποσό της αξίας του.

Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία μπορεί να μειώσει την τιμή των νέων τηλεφώνων της κατά 600 δολάρια στις ΗΠΑ, αν επιστραφεί σε καλή κατάσταση κάποιο τηλέφωνο της σειράς Galaxy S10, το Galaxy Note 9, τα iPhone X, iPhone XR και iPhone XS ή τα Google Pixel 3 και Google Pixel 3 XL.


Οφείλουμε πάντως να υπενθυμίσουμε πως το Samsung Galaxy Fold ετοιμάστηκε να κυκλοφορήσει και αποσύρθηκε λόγω ατελειών που οδηγούσαν και στην αδυναμία χρήσης του, με την Samsung να ορίζει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Όσοι τολμηροί, προχωρήστε σε προ-παραγγελία…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*