Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 24 Ιουνίου η αποκάλυψη των νέων Windows από την Microsoft

*
Η Microsoft αποκάλυψε τα πλάνα της για ανακοίνωση των επόμενων Windows στα τέλη του μήνα. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία θα δείξει τη νέα γενιά των Windows στις 24 Ιουνίου, μέσα από μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί ψηφιακά. Στην παρουσίαση θα βρίσκονται ο CEO της εταιρείας, Satya Nadella, και ο Chief Product Officer, Panos Panay, ενώ η μετάδοσή της θα γίνει στις 18.00 ώρα Ελλάδος από το site των Windows.  Μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει το event και με ελληνικούς υπότιτλους, συνεχίζοντας την πολύ καλή προσπάθεια που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες. Αναμένουμε αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον, σε σημαντικά εικονίδια, νέα για το DirectStorage, το AutoHDR και τα χαρακτηριστικά του DX12. Περισσότερα τις επόμενες μέρες λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*