Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S9

*
H Samsung επιβεβαίωσε ότι, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Galaxy S9 θα πραγματοποιηθούν στις 25 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του World Congress expo που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία υπόσχεται ‘reimagined’ camera για τη συσκευή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, αυτή θα διαθέτει τους νέους αισθητήρες ISOCELL που παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Samsung. Ένας από τους τέσσερεις αυτούς θα χρησιμοποιείται για καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες και αυτό θα γίνεται μέσω της ένωσης τεσσάρων γειτονικών pixels σε ένα, γεγονός που θα επιτρέπει τη φωτογράφηση περισσότερων λεπτομερειών. Ένας άλλος θα αναλέβει της διαδικασία autofocus και την καταγραφή video σε ανάλυση Full HD και 480 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, οι περισσότεροι industry insiders αναμένουν ότι η πίσω κάμερα θα είναι ανάλυσης 12 MP, με aperture που θα κυμαίνεται μεταξύ f/1.5 και f/2.4 για να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι λήψεις σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*