Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι η αποκάλυψη των Huawei P40 και Huawei P40 Pro

*
Η Huawei ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει πλήρως τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro στο Παρίσι σε ειδικό event που θα λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου. Και οι δύο συσκευές δεν θα έχουν πρόσβαση σε Google Mobile Services και όπως φαίνεται η κινεζική εταιρεία πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα και είναι έτοιμη να πειραματιστεί με τα Huawei Mobile Services, για πρώτη φορά σε ναυαρχίδα της. Οι νέες συσκευές αναμένονται με οθόνες 120Hz, 3 κάμερες στο πίσω μέρος για το Huawei P40 και 4 κάμερες για το Huawei P40 Pro, ενώ θα κυκλοφορήσουν και τα δύο μοντέλα με Android 10 και EMUI 10. Μια εικόνα του Huawei P40 Pro που έχει διαρρεύσει δείχνει πέντε φακούς, οθόνη χωρίς notch αλλά με hole-punch selfie camera, απουσία headphone jack, κυρτές άκρες στην οθόνη και USB-C port. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*