Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας της Huawei

*
Το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε την ημερομηνία αποκάλυψης του Huawei P11/P20 δεν υφίσταται πλέον. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας δεν πρόκειται τελικά να κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της MWC που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, αλλά στις 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στο Παρίσι. Τότε θα μάθουμε αν το όνομα της συσκευής θα είναι P11 ή P20. Πέρα από αυτά σύμφωνα με φήμες, αναμενεται ότι θα παρουσιαστούν τουλάχιστο τρία μοντέλα, το P11/P20, το P11/P20 Plus και το P11/P20 Lite. Σε αυτά ίσως προστεθεί και το P11/P20 Pro, με εγκοπή παρόμοια με αυτή του iPhone X. Εππλέον, με βάση τα όσα λέγονται, τα νέα μοντέλα θα έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και αν εξαιρέσουμε το Lite, όλοι ελπίζουν ότι τα υπόλοιπα θα έχουν οθόνη 18:9 και στην καρδιά τους θα χτυπάει το Kirin 970 chipset.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*