Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Ιουνίου το online event της Samsung για το MWC 2021

*
Η Samsung έχει ακυρώσει την φυσική παρουσία της στο MWC 2021, αλλά αποκάλυψε πως στις 28 του μήνα θα ανοίξει τα χαρτιά της για τα επόμενα προϊόντα, μέσα από μια online εκδήλωση. H μετάδοσή της θα ξεκινήσει στις 20.15 ώρα Ελλάδος και θα εστιάσει σε όλο το οικοσύστημα συσκευών, τη νέα εμπειρία των smartwatches, αλλά και τα θέματα ασφαλείας. Η εταιρεία σημειώνει στη επίσημη σελίδα της πως θα δείξει το όραμά της για τα smartwatches και το πως τα νέα προϊόντα θα αλλάξουν τα δεδομένα για καταναλωτές και developers, αλλά και κάποιες νέες συσκευές. Και μέσα σε όλα, θα δούμε και την επόμενη μέρα για το λειτουργικό, μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν στο πρόσφατο Google I/O για τη συνεργασία των δύο εταιρειών στο Wear OS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*