Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Αυγούστου το Galaxy Unpacked, διαρροή ήδη για Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Watch 3 (photos/videos)

*
Η Samsung ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ψηφιακά το επόμενο Samsung Unpacked event της στις 5 Αυγούστου, ωστόσο οι πρώτες εικόνες και videos των Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Watch 3 έχουν ήδη διαρρεύσει. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί online από τα sites και τα social media της κορεατικής εταιρείας και σύμφωνα με την ίδια, θα αποκαλυφθούν όλες οι νέες συσκευές στο οικοσύστημά της.



Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας είδαν ήδη πάντως το φως της δημοσιότητας. Η συσκευή θα έχει στο πίσω μέρος μια συστοιχία τριών καμερών και ενός τέταρτου αισθητήρα που θα είναι είτε 3D ToF, είτε laser autofocus. Όπως εικάζεται, θα δούμε δύο μοντέλα, το Samsung Galaxy Note 20 και το Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Δείτε μερικές φωτογραφίες των δύο συσκευών από τον YouTuber “Jimmy Is Promo” που ανέβασε και το σχετικό υλικό.





Από την άλλη, ο γνωστός Evan Blass έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του Samsung Galaxy Watch 3, το οποίο φαίνεται πως θα αποκαλυφθεί κι αυτό σύντομα. Το smartwatch αναμένεται σε εκδόσεις 41mm και 45mm με οθόνες 1.2 και 1.4 ιντσών και μπαταρίες 247 mAh και 340 mAh.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*