Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 6 Σεπτεμβρίου αποκαλύπτεται το Kirin 990 SoC από τη Huawei (video)

Στο πλαίσιο της IFA 2019, η Huawei θα αποκαλύψει το νέο Kirin 990 SoC της θυγατρικής της εταιρείας HiSilicon. Η κινεζική εταιρεία δημοσίευσε μάλιστα και ένα σχετικό video μικρής διάρκειας, όπου και ανακοινώνονται οι δυνατότητες 5G, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν μιλάμε για ενσωματωμένο μηχανισμό στο chip. Από τα όσα γνωρίζουμε, το Kirin 990 θα κατασκευαστεί από την TSMC και με την τεχνική EUV 7nm που επιτρέπει 20% υψηλότερη πυκνότητα transistors. Ακόμη, φαίνεται πως το νέο Soc θα επιτρέπει εγγραφή video ανάλυσης 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Το Kirin 990 SoC αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε συσκευή με το Huawei Mate 30 και το Huawei Mate 30 Pro και μετέπειτα μέσα στη χρονιά με το Huawei P40 και Huawei P40 Pro.


Δείτε το σχετικό video της Huawei.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*