Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Ιουλίου το λανσάρισμα του refurbished Note 7

*
Σε περίπτωση που θέλατε να αποκτήσετε το Galaxy Note 7, όμως δεν το επιχειρήσατε λόγω των πολλαπλών προβλημάτων με τη μπαταρία της συσκευής, τώρα σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να το κάνετε. Αρκεί βέβαια να έχετε σχέσεις ή θέλετε να ταξιδέψετε στη Νότιο Κορέα, μιας και η Samsung επιβεβαίωσε τις πρόσφατες φήμες για μια refurbished έκδοση του Note 7, το Galaxy Note Fan Edition, που θα λανσαριστεί στην τοπική αγορά στις 7 Ιουλίου. Πέρα από τη νέα μπαταρία, που με βάση τα λεγόμενα των υπεύθυνων της εταιρείας έχει περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους, η συσκευή θα περιέχει το Bixby assistant software που λανσαρίστηκε μαζί με το Galaxy S8. Η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου $610 και θα κυκλοφορήσουν μόνο 400.000 συσκευές, οπότε το να μπορέσει κάποιος να προμηθετεί μία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Από την άλλη, η κυκλοφορία του Note 8 απέχει μόλις μερικές εβδομάδες, οπότε πολλοί λογικά θα σκεφτούν διπλά πριν προχωρήσουν στην αγορά του refurbished Note 7.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*