Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8/3 η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S10 και με έκδοση 12GB/1TB για το S10+

*
Νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S10 έρχονται στη δημοσιότητα από διάφορες πηγές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, το μικρότερο από τα τρία μοντέλα (στις 5.8 ίντσες) δεν θα λέγεται Lite, όπως ξέραμε μέχρι σήμερα και θα έχει το ίδιο chipset και την ίδια μνήμη με τα άλλα μοντέλα. Μοναδική εξαίρεση θα είναι μια limited premium έκδοση του Galaxy S10+, η οποία θα έχει 12GB RAM και 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο. Η έκδοση του S10+ με την οθόνη 6.4 ιντσών θα έχει 3 κάμερες στο πίσω μέρος και δύο για selfies στο μπροστινό, την ώρα που τα άλλα δύο μοντέλα θα έχουν μία selfie cam. Το S10 με την οθόνη των 6.1 ιντσών θα έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ αυτό με την οθόνη των 5.8 ιντσών θα έχει διπλή. Η βασική επιλογή χρωμάτων θα είναι αυτή ανάμεσα σε μαύρο (Black), λευκό (Pearl White) και πράσινο (Sea Green), ενώ κάποιες εκδόσεις θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με το νέο One UI software, θα έχουν υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα κυκλοφορήσουν στις 8 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*