Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις ελλείψεις ημιαγωγών ρίχνει το φταίξιμο της χαμηλής διαθεσιμότητας PS5 η Sony

*
Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Sony τοποθετήθηκε και στο ζήτημα της μικρής ποσότητας συστημάτων PS5 που βγήκε στην αγορά και δεν μπόρεσε να καλύψει την μεγάλη ζήτηση. Ο CFO της εταιρείας, Hiroki Totoki, σημείωσε σχετικά με το θέμα πως «είναι δύσκολο να αυξήσουμε την παραγωγή του PS5 λόγω των ελλείψεων σε ημιαγωγούς και άλλα τμήματα hardware. Δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε την τεράστια ζήτηση από τους καταναλωτές, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγάλουμε στην αγορά όσο περισσότερες κονσόλες για να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους καταναλωτές περιμένουν ένα PS5». Μένει πλέον να δούμε πως και πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, μιας και τα μηνύματα -ακόμη και για την ελληνική αγορά- είναι δυσοίωνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*