Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δεύτερο μισό του 2020 το next-gen Huawei Mate X foldable

*
Η φήμη πως η Huawei θα παρουσιάσει μια αλλαγμένη έκδοση του Huawei Mate X foldable στο MWC 2020 υπάρχει, ωστόσο φαίνεται πως τα πρώτα στοιχεία για το next-gen Huawei Mate X είναι εδώ. Η αλλαγμένη εκδοχή του πρώτου foldable της εταιρείας ακούγεται πως θα έχει τον Kirin 990 και ίσως κυκλοφορήσει ως Huawei Mate Xs, ωστόσο αυτό είναι απλά ένα revision του γνωστού προϊόντος. Νέα φήμη που έχει πηγή σε εργοστάσιο παραγωγής της Ταϊβάν σημειώνει πως το νέο foldable της Huawei θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 και πως τα πρώτα τμήματα της συσκευής έχουν μπει σε φάση ελέγχου και δοκιμαστικής παραγωγής. Επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία δεν υπάρχει, οπότε όλα τα παραπάνω τα κρατάμε προς το παρόν ως φήμες και μόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*