Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δρόμο για την αγορά της Ευρώπης τα Huawei P50 Pro και Huawei P50 Pocket

*
Μπορεί τα Huawei P50 Pro και Huawei P50 Pocket να έχουν εμφανιστεί στην Κίνα, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα τα δούμε και στην ευρωπαϊκή αγορά. Όπως φαίνεται, μετά την Μαλαισία και την Μέση Ανατολή, τα δύο νέα smartphones της κινεζικής εταιρείας επιβεβαιώθηκαν για κυκλοφορία στην αγορά της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα για τις 25 Ιανουαρίου. Οι λογαριασμοί της Huawei στη Βουλγαρία αναφέρουν το Huawei P50 Pro, ωστόσο τοπικά ΜΜΕ σημειώνουν πως και το foldable smartphone θα κάνει την εμφάνισή του. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν τον Snapdragon 888 και περιορίζονται στα της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο σε LTE (και δεν υποστηρίζουν 5G). Μένει να μάθουμε και τις τιμές και να δούμε τι θα ακολουθήσει για την υπόλοιπη Ευρώπη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*