Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγχώνευση Sprint και T-Mobile

*
Δεν ξέρουμε αν στο τέλος θα μείνει ένας και αθάνατος, όμως κατόπιν της ανακοίνωσης για τη συγχώνευση Sprint και T-Mobile, ο αριθμός των παρόχων κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α. μειώνεται από τέσσερεις σε τρείς. Βεβαίως, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τους μετόχους των εταιρειών και την αρμόδια ρυθμιστική αρχή. Η έδρα της νέας εταιρείας θα βρίσκεται στο Bellevue της Washington και θα ονομάζεται T-Mobile. Ο τωρινός CEΟ της T-Mobile John Legere θα είναι το αφεντικό της εταιρείας, ενώ ο COO της T-Mobile Mike Sievert θα πάρει τη θέση του προέδρου και COO. Η βασική μέτοχος της T-Mobile είναι η Deutsche Telekom και θα κατέχει το 42% των μετοχών, ενώ η κύρια μέτοχος της Sprint, η SoftBank θα έχει το 27% και το υπόλοιπο θα βρίσκεται στην κατοχή ιδιωτων.

Θέση στο διοικητικό συμβούλιο θα έχουν ο CEO της Sprint Marcelo Claure και ο CEO της SoftBank Masayoshi Son. Ο δύο εταιρείες υποστηρίζουν ότι το εξής θα μπορούν να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές και να εκμεταλλευτούν τις οικονομίες κλίμακας. Οι συνομιλίες κράτησαν αρκετά χρόνια και το αρχικό σενάριο, που όμως δεν ευοδώθηκε, προέβλεπε την εξαγορά της T-Mobile από τη Sprint. Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNBC το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ανέρχεται στα $26 δισ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*