Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης πιστεύει πως βρήκε κομμάτι της ακυκλοφόρητης κονσόλας SNK Millennium (video)

Ένας συλλέκτης video games πιστεύει πως έχει στα χέρια του ένα κομμάτι από την ακυκλοφόρητη κονσόλα SNK Millennium. Η εν λόγω κονσόλα φημολογείτο πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη πριν από δύο ολόκληρες δεκαετίες και τώρα ο Anthony Bacon που ζει στο Chicago θεωρεί πως έχει στα χέρια του ένα αποδεικτικό της ύπαρξής της. Ένας φίλος του που στο παρελθόν αγόρασε πολλές μητρικές κάρτες SNK από δημοπρασίες στην Ιαπωνία του έστειλε μια από αυτές για να τη μελετήσει.

Ο Bacon, ο οποίος έχει το κανάλι Video Game Esoterica στο YouTube, ερεύνησε το hardware και πιστεύει πως η εν λόγω μητρική αποτελεί δοκιμαστικό κομμάτι της - τελικά - ακυρωμένης κονσόλας που θα διαδέχονταν το Hyper Neo Geo 64. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video που δημοσίευσε στο κανάλι του, στο οποίο αναλύει λεπτομερώς τα ευρήματά του. Τα συμπεράσματα δικά σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*