Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμβατό με PlayStation και Xbox το νέο ασύρματο headset της Turtle Beach

*
Η Turtle Beach ανακοίνωσε το Stealth 600 Gen 2 Max, ένα καινούργιο ασύρματο headset υποστήριξη πολλών διαφορετικών συστημάτων. Το headset θα κοστίζει περίπου 130 δολάρια και θα είναι μεταξύ άλλων συμβατό με PC, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch (μέσω του dock της κονσόλας). Τα ακουστικά θα περιλαμβάνουν ένα USB-A audio transmitter που θα ρυθμίζει τα διαφορετικά ασύρματα modes τους. Κάτι παρόμοιο έχουμε δει και από τη SteelSeries με το headset Arctis 1 Wireless που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020 (όμως με USB-C dongle).



Πέραν του νέου αυτού χαρακτηριστικού, το νέο headset της Turtle Beach είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το προηγούμενο μοντέλο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020. Φέρει ένα μικρόφωνο flip-to-mute, υποδοχή USB-C για φόρτιση και δύο πλήκτρα στο πλάι του αριστερού ακουστικού. Το ένα ρυθμίζει την ένταση του ήχου και το άλλο επεξεργάζεται τον ήχο στο chat και στο gaming. Η μπαταρία του θα αντέχει περισσότερο από 48 ώρες ανά φόρτιση.

Το Stealth 600 Gen 2 Max της Turtle Beach θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο με τις προ-παραγγελίες του να ξεκινούν στις 3 Απριλίου. Θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις – σε μαύρο, σε κόκκινο και σε λευκό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*