Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Samsung και Adidas για τη δημιουργία των Stan Smith Galaxy Buds Pro

*
Samsung και Adidas συνεργάζονται για τη δημιουργία των Stan Smith Galaxy Buds Pro. Εμπνευσμένα από τα θρυλικά παπούτσια του τένις Stan Smith, τα νέα special edition Galaxy Buds Pro έρχονται σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί λευκού και πράσινου χρώματος μαζί με ένα snapback hat case. Μέσα του θα περιέχει και ένα κουπόνι αγοράς των νέων Stan Smith sneakers που στο πάνω μέρος τους διαθέτουν Adidas Primegreen, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Όσοι επενδύσουν στα Stan Smith Galaxy Buds Pro θα αποκτήσουν και ένα Adidas Originals theme για το Galaxy smartphone τους, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από τη στιγμή που γίνει η σύζευξη των ακουστικών με τη συσκευή. Προς το παρόν αναμένεται να κυκλοφορήσουν μόνο για την αγορά της Νότιας Κορέας στις 7 Απριλίου με τιμή $249.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*