Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Samsung και Six Flags για το πρώτο AR roller coaster

*
Η προηγούμενη συνεργασία μεταξύ των Six Flags και του Gear VR της Samsung για τη δημιουργία ενός VR roller coaster κατηγορήθηκε ότι παρά ήταν εικονική, χωρίς ίχνος αληθοφάνειας, για αυτό το λόγω οι δύο εταιρείες συνεργάζονται εκ νέου για τη δημιουργία ενός AR roller coaster. Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν το Gear VR, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν διαδραστικά κομμάτια που θα αλλάζουν το σκηνικό, μπερδεύοντάς τους για το εάν αυτό που βλέπουν είναι εικονική πραγματικότητα ή μέρος του σκηνικού. Φανταστείτε ότι μέχρι και ο διπλανός σας, ξαφνικά, να γίνει μέρος της εμπειρίας.



Φυσικά θα υπάρχουν και τμήματα της διαδρομής που θα είναι εξ ολοκλήρου VR, ενώ σύμφωνα με την Six Flags η διαδρομή θα είναι συγχρονισμένη με τα γραφικά έτσι ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα ναυτίας στους συμμετέχοντες, τουλάχιστον όχι περισσότερη από όση θα είχαν εάν ανέβαιναν σε ένα κανονικό τρενάκι του λούνα παρκ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*