Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 200GB «τρώει» από το δίσκο του Xbox Series X το λειτουργικό, εντυπωσιάζουν τα loading times

*
Φαίνεται πως ο σκληρός δίσκος του 1TB που έχει το Xbox Series X θα είναι κατά τι μικρότερος ως προς τον ωφέλιμο χώρο που προσφέρει στον καταναλωτή. Όπως σημειώνουν τα Μέσα του εξωτερικού που έχουν ήδη λάβει μια κονσόλα, το λειτουργικό και τα βασικά αρχεία της κονσόλας καταναλώνουν 198GB, κάτι που σημαίνει πως στον χρήστη θα είναι διαθέσιμα 802GB για την εγκατάσταση αρχείων παιχνιδιών, save και αποθήκευση αρχείων multimedia. Όπως σημειώνεται πάντως, αυτά τα στοιχεία ισχύουν για το test unit που έχουν πάρει οι δημοσιογράφοι στα χέρια τους και δεν είναι ακόμη 100% βέβαιο ότι θα ισχύει και για την τελική έκδοση της κονσόλας.

Εντυπωσιακά τα πηγαίνει πάντως η νέα κονσόλα στα backward compatible games (τα οποία ήταν και τα μόνα που μπορούσαν να δοκιμαστούν στην παρούσα φάση) και στους χρόνους φορτώματος. Συγκριτικά με το Xbox One X, τα loading times έχουν μειωθεί δραματικά, κάτι που σίγουρα δείχνει τι μας περιμένει στη νέα γενιά. Το Destiny 2 φόρτωσε στα 43 δευτερόλεπτα (αντί για το 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα στο Xbox One X), το Red Dead Redemption 2 στα 52 δευτερόλεπτα (αντί για το 1 λεπτό και 35 δευτερόλεπτα) και το Sea of Thieves στα 20 δευτερόλεπτα (αντί για 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα).




Τέλος, σημαντική λειτουργία θεωρούν όλα τα media πως είναι και το quick resume, καθώς πραγματικά δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στα διάφορα παιχνίδια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*