Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύμφωνα με φήμες το foldable iPhone ενδέχεται να καθυστερήσει μέχρι το 2025

*
Φήμες λένε πως το foldable iPhone, μια έντονα φημολογούμενη συσκευή από το 2017, ίσως καθυστερήσει να λανσαριστεί στην αγορά μέχρι και το 2025. Τα τελευταία 5 χρόνια αναλυτές και leakers μιλούν για το πρώτο smartphone της Apple με αναδιπλούμενο σχεδιασμό, ισχυριζόμενοι αρχικά πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Η Apple είναι γνωστό πως τα τελευταία 10 χρόνια έχει κατοχυρώσει πολλές πατέντες σχετικές με αναδιπλούμενους μηχανισμούς και συσκευές, όμως φαίνεται πως βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από το να δούμε τη χρήση τους σε ένα iPhone.
Τον Μάρτιο του 2021 ο αναλυτής Ming Chi Kuo θεώρησε την κυκλοφορία του foldable iPhone μέσα στο 2023 ως το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Αργότερα ο Mark Gurman του Bloomberg είπε πως το foldable iPhone μπορεί να κυκλοφορήσει δύο ή τρία χρόνια μετά – το 2023, ή το 2024. Τώρα ο αναλυτής Ross Young αναφέρει ότι η συσκευή έχει ακόμα δρόμο μπροστά της και πως το πιθανότερο είναι να τη δούμε στην αγορά το 2025.

Ότι έχει να κάνει με ένα foldable iPhone είναι για την ώρα φήμη, μια και η Apple δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά σχετικά με μια τέτοια συσκευή. Όμως οι πατέντες που έχει κατοχυρώσει μας δημιουργούν όντως την απορία του αν θα τις δούμε ποτέ στην πράξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*