Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η υποστήριξη Xbox Series X controllers στις συσκευές της Apple

*
Σύντομα οι συσκευές της Apple θα υποστηρίζουν τα controllers του Xbox Series X, όπως αναφέρεται στο επίσημο Apple Support page. Η συγκεκριμένη σελίδα αναφέρει πως οι συσκευές υποστηρίζουν μόνο τα Xbox Wireless Controller με  Bluetooth, Xbox Elite Wireless Controller Series 2, Xbox Adaptive Controller, PlayStation DualShock 4 και μερικά άλλα MFi Bluetooth Controllers. Ωστόσο ένα μικρό κείμενο στην σελίδα αναφέρει πως η Microsoft και Apple δουλεύουν μαζί ώστε να φέρουν το Xbox Series X controller στους καταναλωτές σε ένα μελλοντικό update.

Από την άλλη, δεν υπάρχει επίσημη αναφορά υποστήριξης για τα DualSense και Amazon Luna controllers, αλλά προγραμματιστές βρήκαν κώδικα που αναφέρει αυτά τα δύο controllers στην beta του iOS και iPadOS 14.3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*